Τηγάνια μαγειρικής Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Ο απαραίτητος βοηθός κάθε κουζίνας
Το τηγάνι είναι ένα βασικό σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιείται για μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, από τηγανίτες και κρέπες μέχρι μπιφτέκια και λαχανικά. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κουζίνα, ανεξάρτητα από το επίπεδο μαγειρικής εμπειρίας του χρήστη
Είδη τηγανιών
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη τηγανιών διαθέσιμα στην αγορά, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα πιο κοινά είδη τηγανιών είναι:
Αντικολλητικά τηγάνια
Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που εμποδίζει τα τρόφιμα να κολλήσουν στο τηγάνι. Αυτό τα καθιστά ιδιαιτέρως κατάλληλα για τηγάνισμα ευαίσθητων τροφίμων, όπως αυγά και ψάρια
Τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι
Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις εστίες μαγειρέματος. Είναι επίσης πολύ ασφαλή για την υγεία, καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να απελευθερωθούν κατά το μαγείρεμα
Τηγάνια από μαντέμι
Τα τηγάνια από μαντέμι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια μεγάλη ποικιλία πιάτων. Επίσης, αναπτύσσουν μια φυσική αντικολλητική επίστρωση με την πάροδο του χρόνου
Γκριλιέρες
Οι γκριλιέρες είναι ένα είδος τηγανιού με ανάγλυφη επιφάνεια που δίνει στα τρόφιμα μια τραγανή γεύση. Χρησιμοποιούνται συνήθως για να ψήσουν μπιφτέκια, κοτόπουλο και λαχανικά
Σωτέζες
Πώς να επιλέξετε το σωστό τηγάνι
Όταν επιλέγετε ένα τηγάνι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:
Φροντίδα των τηγανιών
Για να διατηρήσετε τα τηγάνιά σας σε καλή κατάσταση, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:
Με τη σωστή επιλογή και φροντίδα, τα τηγάνιά σας θα σας κρατήσουν για πολλά χρόνια
Κατάστημα: Αχαρνών 323, Πατήσια - Αθήνα
Αποθήκη: Αχαρνών 323 και Βουρδουμπά 5
e-mail: info@eleftheriou-elektro.gr
Τηλέφωνο: (+30) 210.20.22.060
Φόρμα επικοινωνίας: Κάντε click εδώ
Γ.Ε.ΜΗ 119041901000
ΑΦΜ 046291049 ΔΟΥ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
Πληρωμές - Μεταφορές Χρημάτων